Son zamanlarda akıllı ev elektroniği sektörüne sıkça yatırım yapan Xiaomi'nin şimdi de akıllı kilit ürünü olan Xiaomi MIJIA Sherlock S2 Akıllı Kilit modelini keşfedeceğiz. Kapının orjinalinde üzerine yerleştirilmiş olan kilidi akıllı hale getirmektedir. Bu ürünün en büyük avantajı, kapınızın ve kilidinizin orjinalliğini korumasıdır. Kapıya veya kilide zarar verecek hiçbir kurulum gerektirmez ayrıca çift taraflı ve çok güçlü bir mekanizmaya sahip.


Kilit plastiktir ancak çok sağlam olarak üretilmiş. Orijinal anahtar ve döndürme sistemi, durum LED'i ve çift işlevli bir Hassas düğme ile gizlenen ön kapak turu ile oldukça kalitelidir.



Kutu İçeriği: Sherlock akıllı kilit mekanizması ve çeşitli montaj aksesuarları, çift taraflı değiştirme mekanizması, bir tane kapak, 4 tane vida, bir tane tornavida, 1 tane sticker,1 tane grafit tozu, bir tane de Micro USB kablosu ve şeffaf plastik bir parça ...




Özellikler:

Genel ÖzelliklerAPP Mi Home ile kontrol, Kilit üzerindeki hassas düğme, Özel Güvenlik Yongası MJSC
Kablosuz TeknolojisiWifi 802.bg , Bluetooth 4.2
Pil3800mAh 
Anahtasız Kapı KilidiParmak İzi + Şifre
ŞarjMikro USB
Boyutlar
128mm, 62.5mm, 75.5mm
Ağırlık434g
Otonomi1 yıl

Kurulumu çok kolay olup birkaç dakika içinde yapılabilirsiniz. Mekanizma kurulduktan sonra aplikasyon ile ilişkilendirme işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Bunun için Mi Home uygulamasını başlatın ve kalibrasyonu gerçekleştirmek için uygulamanın göstergelerini (talimatlarını) izleyin. Kullanmak için Mi Home uygulamasını başlatmanız ve kapının kilidini açmak için sağa (O) ya da kilitlemek için sola (X) kaydırmanız yeterlidir. İşlem sırasında ses seviyesi oldukça düşüktür.



İçeriden kilitlemek veya kilidi açmak için kilidi fiziksel olarak hareket ettirebilirsiniz.  Ayrıca mekanizma üzerinde kilitlemek, kilidi açmak veya aşağı kaydırmak için hassas bir düğme vardır ve bu düğme ile akıllı telefonunuz olmadan da kapınızı yönetibilirsiniz. 




MIJIA Sherlock S2 Akıllı Kilit bildiğimiz bir çok kilit sistemine entegre edilebiliyor. Bu sayede dilerseniz kapıyı fiziksel olarak anahtar kullanarak isterseniz de Mobil Uygulama üzerinden açabilirsiniz.  Dilerseniz de Anti-Lock özelliğini aktif ederek fiziksel anahtar kullanımını devre dışı bırakabilirsiniz ve sadece Mobil Uygulama üzerinden kapının kilidini açabilir ve kilitleyebiliyirsiniz.




Ev sahibi olarak tanımlı kişi olarak cihaz üzerinden farklı sanal anahtarlar oluşturarak evdeki diğer bireylere de Mobil Anahtar verebiliyor ve kendi özel kilitlerini oluşturabilirsiniz. Bu anahtarları istediğiniz zaman silip istediğiniz zaman da resetleyebilirsiniz. Bu sayede eve kimin girip kimin giremeyeceğine direkt olarak karar verme yetkisi elinizde oluyor.



Sherlock Akıllı Kilitlerin, Bluetooth veya Wifi modellerine göre kilidinizi uzaktan yönetme durumu değişmektedir. Kilidin yalnızca bluetooth destekli modelinde, kilit akıllı telefonuzla bluetooth üzerinden sınırlı bir mesafe kapsamında iletişim kuracaktır.  Ancak evinizden uzakta bile olsanız  bir Gateway Wifi / Bluetooth kullandığınız takdirde bildirimleri almanız mümkündür.Fakat bluetoothlu modelde kilitleme ve kilidi açmak için uzaktan yönetmek mümkün olmaz . Wi-Fi teknolojili modelinde  uzaktan yönetim de söz konusu olmaktadır.


XIAOMI Sherlock S2 Alıllı Kilit kolayca takılan ve orijinal mekanizmasını koruyan mükemmel bir bağlı kilit özelliği sunmaktadır. Dışarıdan bakan bir kişinin bağlı bir kilit olduğunu anlaması imkansızdır. Ayrıca unutmayın, anahtar kullanımı ile kilidi  açmak her zaman mümkündür. 


Hemen Sherlock S2 Akıllı Kilit Sahibi Olmak İçin Tıklayınız!