Walkingpad,  2018 yılında Kickstarter'da Xiaomi’nin kitle fonlama kampanyası ile çıktı. Bu kampanya ile kısa sürede hedefine ulaşmayı başardı. Dışarıda spor yapmaya zamanı olmayan ve evinde spor aletleri için yer ayırmakta zorlananlar için oldukça ideal bir ürün. WalkingPad yürüme bandı özellikle her eve uygun şekilde tasarlanmıştır. Kolayca katlayabilir ve bir yatağın altına yerleştirilebilirsiniz. Aynı zamanda kolay taşınabilmesi için tekerlekler ile donatılmıştır.  Geleneksel koşu bandları büyük, ağır ve her eve uygun değildir. Xiaomi’nin kompakt boyutlu WalkingPad'i normal bir koşu bandında bulunan tüm önemli özelliklere sahiptir.  

  


Kompakt olarak tasarlanmış WalkingPad şık metalik bir yüzeye sahiptir ve sadece 28 kg ağırlığındadır. 0.5 - 6.0 km / saat hız aralığını destekler. Cihazın kalınlığı sadece 12.9 cm'dir ve katlandığında 0.44 m2'lik bir yer kaplar.

 

28 kg ağırlığı ile belki her yere götürülemeyebilir ancak ev içerisinde katlayıp kaldırmak için çok ideal. 

Bir tutunma aparatının olmadığı koşu bandının hızı bağımsız uygulama ile kontrol ediliyor. Hız ise 0.5 Km/s değerinden 6 Km/s değerine kadar değişebiliyor. Bandın taşıma kapasitesi ise 110Kg. Koşu bandında bazı akıllı özellikler de mevcut. Otomatik mod kullanıcının yürüyüş hızını tespit ederek bandın hızını da buna göre ayarlıyor. Ayrıca çocuk güvenlik kilidi , aşırı yük koruması, uyku modu ve yeni başlayanlar için (novice guide)yardım modu da yer alıyor. Manuel mod, bir uzaktan kumanda kullanarak hızı manuel olarak ayarlamak için kullanılabilir. Mini bir LED ekran ile egzersiz verilerini ve hedef başarımlarını kullanıcıya bildiriyor.  Uygulama içi görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz.  

         


Xiaomi Katlanabilir Yürüme Bandını Satın Almak İçin Tıklayınız !



Kaynak: Gizmochina